Master i Marin teknikk

5-årig Sivilingeniør / Masterprogram.
En mastergrad i marin teknikk gir deg muligheten til å jobbe med varierte og spennende oppgaver innen olje- & gassproduksjon, skipskonstruksjon, fiskeriteknologi og havbruk samt fornybar energi fra bølger, vind og strøm.

Norge er en av de ledende aktører innen marin virksomhet internasjonalt, og Institutt for marin teknikk (IMT) kan gi deg en av verdens beste marine utdanninger. Marinteknisk senter (MTS) ved NTNU er det største marine forsknings- og undervisningssenteret i den vestlige verden. Er du en av dem som vil ta del i noe stort, få en unik kompetanseprofil, bli en del av en internasjonal bransje og være med å utvikle en næring hvor Norge ligger i teten? Da er marinstudiet noe for deg. Studiet i marin teknikk passer for deg som liker realfag, er flink til å se sammenhenger og som liker utfordringer i hverdagen.

Ferdigutdannede studenter fra marin teknikk begynner ofte sin karriere innen skipsnæringen. Denne næringen er meget variert. For studentene betyr det store muligheter for å kunne arbeide med akkurat det man er interessert i. Man kan arbeide for engineering- og konsulentselskaper, forskningsinstitusjoner, rederier og lignende.