Marin student-bootcamp Havbruk- påmelding avsluttet

Høstens fineste utfordring til alle studenter er nå åpen for påmelding. Vi ønsker oss de mest kreative hodene for å løse morgendagens utfordringer for havbruksnæringen.

Høstens andre marin student-bootcamp åpner nå for påmelding og og vi søker etter kloke hoder blant studenter ved alle universiteter og høyskoler i Norge. Du kan nå søke om å få delta på den  andre bootcampen som gjennomføres på Nordmøre 2. november -7 november (hjemreise 8 november)

De som blir valgt ut får dekket reise og opphold, besøke spennende bedrifter, møte kreative folk og mulighet til å knytte viktige kontakter for videre arbeidsliv.

Deltakerne får en oppgave som skal løses i tverrfaglige grupper og presenteres for en jury. Vinnerbidraget blir presentert 7 november på konferansen Produktivitetskonferansen til Kontali i Kristiansund.

Marin student-bootcamp 2017 Havbruk finansieres av Nærings- og fiskeridepartementet. Sett Sjøbein, som står for organiseringen, har arrangert flere bootcamper tidligere. Er du nysgjerrig på bootcampkonseptet kan du se film fra en bootcamp vi gjennomførte i 2016 på vår Youtubekanal her!

Hvem er du?

•Student i sluttfasen på bachelornivå eller masternivå på høyskole eller universitet i Norge. Alle studieretninger kan søke!
•Du trenger ikke å kunne noe om hav eller fisk, men ha vilje til å lære og se hvordan det du kan fra før kan brukes i sjømatnæringen
•Interessert i å lære mer om sjømatnæringen
•Har høy arbeidsmoral og samarbeidsevne

Vi tilbyr:

•Deltakerplass til 20 studenter per bootcamp, -du søker om å få delta
•Vi ordner reise og opphold, også kostnadene
•En uke sammen med andre engasjerte studenter fra hele landet
•Bedriftsbesøk, opplevelser
•Møter med sterke fagpersoner og interessante problemstillinger

SØKNADSFRIST 8. OKTOBER 2017

Skriv en god søknad der du forteller hvorfor vi skal velge deg.

De som blir valgt ut vil bli kontaktet innen 15 oktober.

 

 

Sett Sjøbein er et nasjonalt samarbeid for å sikre rekruttering og kompetanse til sjømatnæringen. Ulike rekrutterings- og kompetansetiltak gjennomføres i henhold til årlige føringer fra Nærings- og fiskeridepartementet (NFD). Sett Sjøbein finansieres av NFD og Fiskeri- og havbruksnæringens forskningsfond (FHF). Sett Sjøbein ble etablert i 2008.